3 munkánk MagyarországON díjazott

Ismét megmérettünk, ezúttal új terepen: a MagyarországON turisztikai kommunikációs versenyre neveztük be három munkánkat. A díjátadót az A38 hajón tartották meg június 20-án. 

A 70 beadott turisztikai pályázatból mindössze 33 jutott a shortlistre, köztünk a 3 beadott munkánk.Az este nagyon szépen zárult a számunkra: mindhárom ügyfelünk márkája el tudott hozni egy-egy díjat.

Az egyik díjat (bronz minősítéssel) az Újfehértón formálódó igazi különleges helyszín, a Zsindelyes Cottage esküvői kommunikációja nyerte. (zsindelyeseskuvo.hu). A cottage vezetője igazán nagyszerű munkát végez, úgyhogy biztosak vagyunk benne, hogy hallani fogtok még erről a helyről.A második, immár arany minősítésű díjat a Good Spirit Whisky Bar nyerte. Sok más elismerés után kapta ezt a díjat a bár. Ez is mutatja, hogy milyen különleges helyszínt alkottak meg vele Budapest szívében. Örülünk, hogy a közös munkánk is méltón képviseli ezt a színvonalas helyet.A harmadik, szintén arany elismerést Debrecen kulturális büszkesége, a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ kapta. Az Év honlapja díj után egy újabb klassz elismerése ez a honlapon végzett közös munkánknak.

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés