Katona József Színház arculat

Cégünk vezető tervezője, Szilágyi József nyerte a budapesti Katona József Színház új logójának megtervezésére kiírt pályázatot. A kiírás szerint modern, letisztult, egyszersmind markáns, valamint a Katona József Színház szellemiségéhez igazodó pályaműveket vártak.

A 380 pályázó közül a zsűri Szilágyi József pályázatát ítélte a legjobbnak.

Az elbírálás során a zsűri értékelte a pályamű letisztult, korszerű kialakítását, valamint a megjelenésben rejlő többszintű szimbólumrendszert: a K-embléma egyértelmű, a Katonát rövidítő jelentése mellett a kettőspont utal a színház és a néző közötti párbeszédre, a művészi produktum befogadására, a továbbgondolás szükségességére. A vizuális jel szintén értelmezhető a klasszikus színházi maszk és a mai köznapi kommunikációban bevett smiley-jel [ (: ] leképezéseként. Modern megjelenésű emblémáról van szó, amely nyitottságában illeszkedik a Katona József Színház szellemiségéhez, s jól alkalmazható a színház arculatának fejlesztésében – áll a zsűri értékelésében.

A pályázati eredményhirdetésről a Katona József Színház oldalán részletesebben itt »

Az eredményről több szakmai portál is beszámolt:
Cikk a kreativ.hu-n itt » 
Cikk a hg.hu-n itt »

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés