Marketing Gyémánt díjak

Nagyszerű eredményről számolhatunk be a KKV Marketing Gyémánt díjátadóról. Alapos mérlegelés után hat márkaépítési projektünket neveztük be az elmúlt évből, és mind a hat díjat érdemelt ki a Magyar Marketing Szövetség szakmai zsürijétől! 

Ráadásképpen pedig nyertünk egy hatékonysági különdíjat (egyedüliként nálunk lett díjazott az összes pályázat), egy marketing nagykövet különdíjat, valamint az Observer különdíját.

Ez egy igazán megtisztelő szakmai visszaigazolás az ügyfelekkel közösen végzett munkánkra, és nagyon boldogok vagyunk, hogy a velük kialakult jó kapcsolatunknak ilyen gyümölcse is lehetett.

Bár technikailag mi neveztünk a szakmai megmérettetésre, de pontosan tudjuk, hogy egyrészt nagyszerű ügyfelek nélkül nem lehet példaértékű munkát végezni, másrészt az egész munkamódszerünk arról szól, hogy mi az ügyfeleink cégén belül szeretnénk változást elérni, hogy ott ténylegesen egy értékes márka születhessen, és ne egy külső cég keltse ennek látszatát. Ebből kifolyólag szerintünk a díj elsősorban annak az elismerése, hogy az ügyfeleink erre az útra léptek, és ez kívülről is izgalmas és ígéretes.

Ezért maximálisan megérdemlik ügyfeleink a gratulációt! Köszönjük nekik a nagyszerű partnerséget!

A díjazott projektek:

Motel Next márkaépítés
Reflexshop márkaépítés
Greendom márkaépítés
Thermo-Dam márkaépítés
Miador márkaépítés
Albion Languages márkaépítés

 

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés