Hogyan zajlik nálunk a honlaptervezés?

Ismerje meg a honlaptervezés folyamatát lépésről-lépésre!

Ahhoz, hogy leendő honlapja segítse céljai elérésében, számos dologra kell figyelni. Egy céges honlap indítása összetett folyamat, amely nemcsak a grafikai, programozási munkát takarja, hanem fontos stratégiai lépés is.

Nem készítünk két egyforma honlapot, mivel minden cég más és más. A legjobb honlap pedig a cég sajátosságaira, erősségeire épül.

1. Honlapstruktúra elkészítése

A megbeszéléseken egyeztetettek alapján elkészítjük a honlap strukturális tervét. Ez tartalmazza a funkciók és a tartalmak vázát. Bemutatja, hogy milyen oldalakból fog állni a honlap és ezek hogyan épülnek egymásra. Ez fog alapul szolgálni a látványtervhez és a tartalmakhoz.

2. Látványterv elkészítése

Az elfogadott strukturális terv alapján elkészítjük a honlap látványtervét. Konkrét tervet (hacsak a szerződés másképpen nem rendelkezik) a nyitóoldalra készítünk, a további tartalmi oldalak a nyitólapi megjelenés alapján kerülnek kialakításra. Ha a látványterv nem megfelelő, akkor egy alkalommal akár teljes újratervezést kérhet rá. (A komplett új terv min. 3 munkanap.)

3. Programozás, kódolás

A látványterv elfogadása után megkezdjük annak kódolását (sitebuild), valamint a honlap hátterében futó tartalomkezelő rendszer beüzemelését, mely majd lehetőséget ad az egyszerű és gyors adminisztrációra. Az oldal kinézetét érintő módosításokra a látványterv elfogadását követően már csak korlátozott mértékben van lehetőség, nagyobb módosítások egyedi megbeszélés és árajánlat alapján történhetnek.

4. Tartalomfeltöltés

Az oldal elkészítése tartalmazza az indulási tartalmak feltöltését is 5 óra és maximum 20 A/4-es oldal munkamennyiségben, melyre a programozást követően kerül sor.

5. Ellenőrzés és tesztelés

A tartalomfeltöltést követően éri el a honlap végleges formáját. Az indítást azonban megelőzi egy zárt tesztidőszak, mely során ellenőrizzük az oldal funkcióit, működését. Ekkor kerül beüzemelésre a honlap látogatottságát mérő statisztikai rendszer is, valamint elvégzünk egy alapszintű keresőoptimalizálást is.

6. A honlap indítása

A tesztidőszak lezárásával megtörténik a honlap nyilvánossá tétele. Az indulás után egy hónapig kiemelt figyelmet fordítunk a honlap működésére, és az esetlegesen észrevétlen maradt, az aktív használat során felszínre került hibák javítására.

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés