Hogyan zajlik nálunk a stratégiai tervezés?

Ismerje meg a stratégiai tervezés folyamatát lépésről-lépésre!

A stratégiai tervezés során meghatározzuk azt az irányvonalat, amelyet követve cége hosszútávon is sikereket érhet el. Mivel a stratégia mindig cégre szabott, a tervezés során több dolgot is figyelembe kell vennünk. Ezeket pedig lépésről-lépésre elemezzük és bontjuk ki.

1. Céges helyzetfelmérés

A marketing stratégiai tervezést egy céges helyzetfelméréssel kezdjük. A személyesen, vagy skypeon keresztül történő felmérés a cég alaptevékenységének, 3 fő konkurens online kommunikációjának, illetve célcsoportjának megismerésére szolgál.

2. Központi üzenet

A céges helyzetfelmérés keretein belül a cég megismerését, erősségeinek, gyengeségeinek, lehetőségeinek és lehetséges veszélyeinek felmérést követően meghatározzuk a cég központi üzenetét.

3. Személyes egyeztetés, feladatok meghatározása

A központi üzenet és a céges helyzetfelmérés eredményeként meghatározott további lépésekről személyes, vagy skype megbeszélést tartunk, majd összegzésként egy dokumentumba foglalva átadjuk a céges helyzetfelmérés során feltárt eredményeket.

4. Marketingstratégia tervezés

A céges helyzetfelmérés során meghatározott feladatok alapján – megrendelést követően – nekilátunk a konkrét marketingstratégia kidolgozásához. Ekkor meghatározzuk, és kidolgozzuk az alábbiakat:

Mindezt személyes, vagy skype megbeszélés keretein belül prezentáljuk, majd dokumentumba foglalva adjuk át.

5. Folyamatos marketing tanácsadás

Amennyiben a marketingstratégia tervezés során meghatározott célok gyakorlati megvalósítására is igény van, folyamatos marketing tanácsadást nyújtunk havi előfizetés keretein belül.

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés