Hogyan zajlik nálunk az arculattervezés?

Ismerje meg az arculattervezés folyamatát lépésről-lépésre!

Ahhoz, hogy a célcsoport és a cég számára tökéletes arculat szülessen, fontos, hogy a tervezést stratégiai egyeztetés előzze meg. Az arculattervezés nálunk sosem ötletelésből, vagy vizuális brainstormingból áll. Minden esetben az iparág sajátosságaira építve, marketing szempontok figyelembevételével készítjük el a cég arculatát.

1. Arculati kérdőív

Az arculati munka megkezdése előtt szükséges egy arculati kérdőív kitöltése. A kérdőív a cég alaptevékenységének, konkurenciájának, marketingjének megismerésére szolgál, mely alapján elkezdhető a konkrét tervezés. A kérdőívben tisztázzuk az alapvető kérdéseket, mint például hogy milyen célcsoport számára készül az arculat, és mit akarunk vele kifejezni.

2. Látványterv

Az előzetes megbeszélések és a megrendelő által kitöltött kérdőív alapján elkészítjük az arculati látványtervet. Általános munkamenetünk alapján egy látványtervet mutatunk, a lehetséges legjobb megoldással a fentiek alapján.

A terv elküldését követően várjuk visszajelzését a tervről.

Amennyiben a látványterv semmilyen szinten nem egyezik az elképzeléseivel, átbeszéljük, ennek mi lehet az oka, milyen irányban célozzunk újra. Ezután teljesen új tervezettel állunk elő. Az alapárban ezt maximum további 2 alkalommal tesszük meg. Mivel nem ötletelésre építünk, ezért egyszerre nem mutatunk több tervet, mindig az előző kör tapasztalataira építve készítjük az újabb verziót.

3. Véglegesítés, adatellenőrzés

Az elfogadott tervet véglegesítjük, elkészítjük az arculat minden egyeztetett elemét. Az arculati elemeken ellenőrizzük az adatok pontosságát, és kijavítjuk az esetleges, eddig észre nem vett helyesírási hibákat. Csak ezt követően adjuk át a formailag és tartalmilag is kész arculati tervet az ügyfélnek.

4. Nyomdai előkészítés

A látványterv elfogadását követően megkezdjük az arculati elemek nyomdai előkészítését, melyre a nyomdában történő sokszorosításnál van szükség.

5. Átadás

A nyomdai véglegesítések befejezését követően a kész arculati elem tervek digitális formában lesznek elérhetőek, melyeket a megrendelőnek e-mailen vagy egyéb adathordozó eszköz segítségével adunk át.

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-2 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés