Hogyan zajlik nálunk az arculattervezés?

Ismerje meg az arculattervezés folyamatát lépésről-lépésre!

Ahhoz, hogy a célcsoport és a cég számára tökéletes arculat szülessen, fontos, hogy a tervezést stratégiai egyeztetés előzze meg. Az arculattervezés nálunk sosem ötletelésből, vagy vizuális brainstormingból áll. Minden esetben az iparág sajátosságaira építve, marketing szempontok figyelembevételével készítjük el a cég arculatát.

1. Arculati egyeztetés

Ha árajánlatunk alapján szeretne megbízni minket, a szerződés megkötése után beütemezzük a projektet.

A munka megkezdése előtt szükséges egy arculati megbeszélés, amely során a cég alaptevékenységét, versenytársait, marketingjét térképezzük fel egy arculati kérdőíven végig haladva. A megismert információk alapján kezdhető el a konkrét tervezés. Az egyeztetés során tisztázzuk az alapvető kérdéseket, például azt, hogy milyen célcsoport számára készül az arculat, és mit akarunk vele kifejezni.

2. Látványterv

Az előzetes megbeszélésre építkezve megtervezzük az arculati koncepciót. Általános munkamenetünk alapján egy tervet mutatunk be, a lehetséges legjobb megoldással a fentiek alapján. A prezentálás után az ön visszajelzését várjuk.

Amennyiben a látványterv nem egyezik az elképzeléseivel, átbeszéljük, ennek mi lehet az oka, milyen irányban célozzunk újra. Ezután teljesen új tervezettel állunk elő vagy az első megoldás átformálása is lehetséges. Az alapárban ezt az újratervezést maximum 1 alkalommal tesszük meg. Mivel nem ötletelésre építünk, ezért egyszerre nem mutatunk több tervet, ha nem nyerte el a tetszését az első terv, akkor annak tapasztalataira építve készítjük el az újabb verziót.

3. Véglegesítés, adatellenőrzés

Az elfogadott terv alapján elkészítjük az arculat minden egyeztetett elemét a végleges szöveges tartalommal. Ezt követően adjuk át a formailag és tartalmilag is kész arculati csomagot az ügyfélnek, amely a logón kívül a nyomdai sokszorosításra szánt elemeket is tartalmazza a megfelelő formátumokban.

 

4. Átadás

Az arculati csomag összeállítását követően a kész elemek digitális formában lesznek elérhetőek, melyeket a megrendelőnek e-mailen adunk át.

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés