"... alakítani fogom a jövőmet, nem megjósolni!"

Karrier a Kreatív Vonalaknál

Meghirdetett pozícióink

Jelenleg nincsen nyitott pozíciónk. Ha elküldöd önéletrajzodat, azt szívesen fogadjuk és állás meghirdetése esetén keresni fogunk.

 

Ismerj meg minket!

16 év nem tévedhet
Nem vagyunk hagyományos honlaptervező cég. Kisvállalati márkaépítéssel foglalkozunk, mely jóval túlmutat az online kommunikáción. Hiszünk abban, hogy a márkaépítés nem csak a multinacionális cégek kiváltsága, egy kisvállalat is képes lehet rá. Módszerünk három alappillére a stratégia, az arculat és a honlap. Hogy ez minden esetben összhangban van egymással, a szakma, az ügyfél és a célcsoport elvárásaival, az kiváló szakembereink munkáját dícséri.

Csapatunk minden embere szívét-lelkét beleteszi egy-egy projektbe – legyen szó grafikusról, marketingesről, programozóról vagy épp projektvezetőről.

A Kreatív Vonalak számokban

  • 15 év működés

  • 10 fős szakembergárda

  • 500+ átadott honlap és arculat

  • 98+ városból megrendelés

Együtt érünk el sikereket

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mi alkottuk meg például a budapesti Katona József Színház, a Nagyerdei Stadion és a Budapest Bár zenekar megújult arculatát.

Az is mindig nagyszerű érzés, amikor a szakma ismeri el munkásságunkat: például a Magyar Marketing Szövetség által évente kiosztott Év Honlapja elismerésekkel, melyekből 2007 és 2017 között összesen huszonkilencet nyertünk el. Nevünkhöz fűződik öt Pakk Csomagolásdizájn Díj is, 2015-ben a Snock prémium sajtos snack csomagolástervével érdemeltük ki az Év Csomagolása Díjat.

Felejthetetlen pillanatok

Mindezek mellett igyekszünk a hétköznapokba is apró kedvességeket csempészni. Az a célunk, hogy kollégáink szeressenek nálunk dolgozni és ne muszájból legyenek itt. Így például minden hónapban sütizünk :) – megünnepeljük az aktuális névnaposokat, szülinaposokat. Saját szakkönyvtárunk van, amit rendszeresen bővítünk izgalmas újdonságokkal – ezeket a könyveket bárki bátran forgathatja. Ezen kívül évente többször szervezünk csapatépítő programokat. Ezek között akad szimpla borozós este és izgalmakban gazdag többnapos kirándulás is.

Pozícióink

Mit biztosítunk?

Jelentkezés e-mailben

allas@kreativvonalak.hu

Látsz fantáziát területünkben? Érzel megadban elég tudást és motivációt ahhoz, hogy hozzátegyél munkásságunkhoz?
Küldd el fényképes szakmai önéletrajzodat az allas@kreativvonalak.hu e-mail címre! Ne felejtsd el megjelölni fizetési igényed!

Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot: +36 20 560 32 60
allas@kreativvonalak.hu

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés