Fehérvári-Kiss Fanni

Irodavezetőként és projektvezetőként Fanni cégünk motorja, vagyis, ha egy számára kedves hasonlattal szeretnénk élni, akkor a “céges bicikli” pedálja.

fanni_kreativ_vonalak
 

Mire kapod a legtöbb pozitív visszajelzést a munkád során?

Leginkább a gyorsaságomra szoktak pozitív visszajelzést adni az ügyfelek. Illetve arra, hogy bármilyen kérdés, probléma esetén – legyen az apróbb, vagy nagyobb – igyekszem a legjobb tudásomnak megfelelően segíteni.

Ha választhatnál egy tulajdonságot, képességet, amit ajándékba kapnál – mi lenne az?

Ha választhatnék egy képességet, akkor az a teleportálás lenne. Szuper lenne ott teremni egy pillanat alatt azon a helyen, abban az időben, amire éppen gondolok – és még a repülőutat is megúsznám. Persze akkor lennék teljesen elégedett, ha mást is magammal tudnék vinni :)

Milyen számodra az ideális munkanap?

Egy ideális munkanap akkor zárul jól, ha minden aznapra tervezett feladatot el tudok végezni. Jó érzés, mikor a nap végén úgy látom, hogy az ügyfelek minden kérdésére válaszoltam, és az esetleges problémákat is sikerült megoldani.

Mi az, amivel a legszívesebben foglalkozol a szabadidődben?

Úgy gondolom, az életet az apró dolgok, a hétköznapi örömök teszik teljessé. Szabadidőmben olyan dolgokkal foglalkozom, melyek első ránézésre talán nem tűnnek különlegesnek – viszont boldoggá tesznek. Nagyon szeretek sütni és főzni. Míg sokan nyűgnek tartják ezt, engem teljesen ki tud kapcsolni a konyhai sürgölődés egy fárasztó nap után. Szívesen töltöm az időmet a barátaimmal is, filmet nézve, vagy biciklizve.

Mi az, amin a legtöbbször meglepődnek veled kapcsolatban a munkád során?

Leginkább az életkorom miatt szoktak meglepődni. Amikor először beszélek egy ügyféllel, például telefonon, általában határozott és céltudatos vagyok, és valószínűleg a hangom is ezt tükrözi. Abból gondolom ezt, hogy amikor jobban megismernek, és esetleg személyesen is találkozom velük az irodában, a legtöbben rendszerint elámulnak: „Nahát, milyen fiatal vagy!”

Ha választhatnál, milyen korban élnél, és mivel foglalkoznál szívesen?

Hű, ez nagyon jó kérdés! Talán egy dél-franciaországi kisvárosban élnék szívesen, az 1950-es évek környékén, és egy csokoládéműhelyet vezetnék – éppen úgy, mint Juliette Binoche a Csokoládé című filmben :)

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés