Agóra Tudományos Élményközpont

Az Agóra Tudományos Élményközpont egy oktatási és tudományos tér, amely 2015 elején nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, a debreceni Nagyerdő szívében. A központ elsődleges célja, hogy felkeltse az érdeklődést a természettudományos tárgyak iránt, azáltal, hogy olyan látványos kísérletekre ad lehetőséget, melyekre az iskolatermi keretek között nem lenne lehetőség. Az ide látogató diákok, családok és pedagógusok tudományos eszközöket, installációkat próbálhatnak ki, testközelből tapasztalhatják meg a különböző technikai fejlesztések jelentőségét. A központ így egyfajta kibővített osztályteremként is működik, ahová nem csak kirándulásokra, de rendhagyó tanórákra, szakkörökre, tehetséggondozásra is várják az általános és középiskolás tanulókat.

A weboldalon megfogalmazzuk az intézmény küldetését, és megmutatjuk azokat a lehetőségeket, érdekességeket, amelyek a látogatókat várják a központban. A honlap dizájnja izgalmas, játékos, hogy a célcsoport számára figyelemfelkeltő és vonzó, mégis átlátható, könnyen és gyorsan böngészhető lehessen. A honlap akadálymentesített verzióval rendelkezik, így a gyengénlátók számára is egyszerűen böngészhetőek tartalmai. A reszponzív webdizájnnak köszönhetően pedig az oldal a különböző mobil eszközökön is megfelelően, az adott eszközre optimalizálva jelenik meg.

www.agoradebrecen.hu

Az Agóra Tudományos Élményközpont a Kreatív Vonalak csapatának köszönhetően remek vizuális arculatot kapott, amely jól illeszkedik az intézmény céljaihoz és stratégiájához. Hozzáértőek, frissek, dinamikusak és figyelmesek. Átérezték egy új intézmény építésének minden szépségét és izgalmát. Örülök, hogy együtt dolgozhattunk, ötleteik, kreatív megoldásaik és tanácsaik sokat jelentettek számunkra.

Somogyi Béla, ügyvezető

agora03 agora01 agora02

agora04

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés