Aranykanál

Az Aranykanál ételkiszállító cég egyike legelső ügyfeleinknek. 2012-ben a cég vezetője a honlap megújításával fordult hozzánk, amire boldogan mondtuk igent, hiszen egy újabb, kihívásokkal és remek megoldásokkal teli lehetőséget láttunk benne.

A feladat a régi honlap teljes újragondolása volt, így a megszokottól eltérő designt terveztünk, hogy jól azonosítható legyen és eltérjen a konkurensektől. Modern megközelítést használtunk, ami könnyedebb kommunikációt eredményez.

A honlap a 2012-es Év honlapja pályázatán Vendéglátás kategóriában elnyerte az Év honlapja díjat.

www.aranykanal.hu

Ha cégetek megújítására, fellendítésére és sikeressé tételére kerestek egy jó webest, akkor nyugodt szívvel ajánlom nektek a Nagy Barna által vezetett Kreatív Vonalakat! Közel 10 évre tehető a mi kapcsolatunk, így bátran mondhatom, hogy ezzel a csapattal igen is hosszútávra lehet tervezni! Az elmúlt időszakban olyan áttörést sikerült elérnünk, amit egy cég meg sem álmodik. Mindez a cégünk számára tervezett új weboldalnak köszönhető, amely mind egyszerűségében, mind átláthatóságában és kezelhetőségében tükrözi a Kreatív Vonalak munkáját! A közös munka eredményeképp cégünk új honlapja 2012-ben elnyerte az Év Honlapja díjat vendéglátás kategóriában! Köszönet ezért Barnának és remek szakemberekből álló csapatának! 

Czirják Csaba, ügyvezető

aranykanal

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés