Budapest Bár zenekar

Egylemezes formációnak indult, mára a hazai könnyűzenei élet egyik legkülönlegesebb színfoltja lett. A Budapest Bárt 2007-ben alapította meg Farkas Róbert, amikor zenekara köré gyűjtötte a hazai alternatív és rockzene meghatározó énekeseit. Az együttes régi, de értékes dalokat kelt új életre, a mai fül számára újrahangolva, cigányzenei elemekkel gazdagítva.

Amikor a zenekar új arculatát megalkottuk, a legfontosabb irányelv az volt, hogy a vizualitásban tükröződjön mindaz, ami a zenében is: a régi és új ötvözete, sokrétű, mégis összetéveszthetetlen. A szimbólum két B betű – egy klasszikus és egy modern – összeolvadásából született, ezzel utalunk a zenekar zenei tevékenységére. Az arculatot a mélykék, mélylila és arany színek határozzák meg, melyekkel nem csak a századeleji hangulatot kívántuk visszaidézni, de az előadások színpadi világra is, a sötét és (refklektor)fény párosára is utalunk ezzel.

www.budapestbar.hu

Ami egészen fantasztikus – tegnap koncertünk volt, kinyomtattam az arculati anyagot, megmutattam a zenekar tagjainak, énekeseknek, műszaknak és alapvetően mindenkinek tetszett. Ilyen még sosem történt a Budapest Bár történetében.

Gáncs Andrea, management

budapest_bar_00

budapest_bar_02

budapest_bar_05

budapest_bar_06

budapest_bar_03

budapest_bar_04

budapest_bar_07

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés