Contorg

A Contorg Kft. huszonöt éve foglalkozik pénzügyi- és számviteli szoftverrendszerek készítésével, könyvelőirodai szolgáltatások nyújtásával és adótanácsadással. A cég által fejlesztett Evolut szoftver sajátossága, hogy egyszerre hétféle könyvelést végezhet vele a felhasználó – ezen tulajdonsága jelenleg egyedülállóvá teszi a piacon.

A feladatunk az arculat megújítása mellett egy olyan honlap létrehozása volt, amely informatívan mutatja be a cég szolgáltatásait, a könyvelőszoftverek mellett szóló érveket, és olyan felületet jelent a már meglévő ügyfeleknek, ahol egyszerűen tájékozódhatnak az aktuális szoftverfrissítésekről és tölthetik le a legújabb verziókat. Mindehhez egy olyan infografikus videót is készítettünk, amely az Evolut szoftver működését, előnyeit mutatja be.

www.contorg.hu

Évek óta töprengtem azon, hogyan kellene szoftvereinkről honlapunkon információt adni. Az együttműködésünk rugalmasan, gyorsan, az egyeztetett határidőket betartva zajlott le, egyéni kívánságainkat is figyelembe véve, kellemes volt a közös munka. A kialakított arculattal elégedettek vagyunk, bár először nehezen vettük tudomásul a változásokat. Számunkra meglepő volt az arculat kialakításának menete, de a végeredményt szívesen vállaljuk fel, mert valóban magunkénak érezzük megoldást.

Regős Gábor, ügyvezető

contorg1

contorg2

contorg3

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés