Dance Universe

Érezni a ritmust, önfeledten táncolni, kikapcsolni a külvilágot. Mindenki keres valakit, valamit, ami kimozdít a szürke hétköznapok egyhangúságából. Megtanulni táncolni, bármilyen zenére, megannyi stílust megismerni, egy partnerrel, egy életre szól. A Dance Universe Táncegyesület ez az érzést tűzte a zászlajára. Aki belép az egyesület tánctermébe, kortól és tudástól függetlenül a táncok széles palettájából válogathat.

Feladatunk a Dance Universe márkastratégiájának, online kommunikációjának, arculatának és honlapjának megalkotása volt. A tervezés során teljesen elrugaszkodtunk az iparági sablonoktól, és egy fiatalos, izgalmas megjelenést készítettünk a szervezetnek.

www.danceuniverse.hu

A legjobb dolog volt, ami velünk történhetett, hogy találkoztunk a Kreatív csapattal. Fiatalok, maximalisták, precízek és csak minőségi munkát adnak ki a kezükből. Az arculatunk, logónk és a weboldalunk kiemelt bennünket a konkurencia közül, abban a pillanatban, ahogy létrejött!

Emődi Zoltán, ügyvezető, táncoktató

dance_universe02

dance_universe01

dance_universe03

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés