DMJV Családsegítő Központ

A központ célja, hogy támogatást és segítséget nyújtson azoknak a nehéz helyzetben lévő családoknak, akik valamilyen krízishelyzeten mennek keresztül; érzelmi vagy anyagi problémákkal küzdenek. A teljes körű családgondozás mellett a központ tevékenységi köre kiterjed a térítésmentes tanácsadásokra, az ügyintézés segítésére, prevencióra és az eseti problémák megoldására is.

A közös munka során megújítottuk a központ arculatát, s új honlapot is terveztünk számára. A tervezés során fontos szempont volt, hogy a megjelenés melegséget, bizalmat sugározzon, s pozitív asszociációkat ébresszen a célcsoport tagjaiban. Ezért döntöttünk a narancssárga árnyalat használata mellett; a logóban szereplő ember alakok pedig a központ szociális tevékenységére utalnak. A honlapot letisztult felületek és magazinszerű elrendezés jellemzi, reszponzív kódolásának köszönhetően pedig alkalmazkodik a mai böngészési szokásokhoz.

www.debrecenicsaladsegito.hu

csaladvedelmi01

csaladvedelmi02

csaladvedelmi03

csaladvedelmi04

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés