Eflotta Járműkövetés

Az Eflotta Kft. 2001 óta foglalkozik járműkövetéssel, az Eflotta Agro pedig a mezőgazdasági erőgépek követésére specializálódott. A közös munka során honlapot készítettünk és mindkét márka arculatát megújítottuk. Tervezésük során a fő szempont az volt, hogy frissességet, modernitást sugározzanak. Az Eflotta Agro logója esetén olyan színpárost kellett választanunk, amely alapján azonnal a mezőgazdasági területre asszociálhat a célcsoport, de elhagytuk az agráriparra tipikusan jellemző sablonokat.

A járműkövetés összetett, komoly szakmai hátterű terület, amely esetén nehezebb lehet a kommunikációt egyszerűsíteni. A honlap célja ennek megfelelően az, hogy közérthetően, mégis információban gazdag módon adja át a cég szolgáltatásainak, szoftvereinek előnyeit. A weboldal megjelenése friss, magazinszerű: nagy méretű képeket, átlátható szerkezetet és reszponzív kialakítást használtunk.

www.eflotta.com

Semmi baj nincsen a konfekcióval, de nagyon frankó érzés egy méretre készített ruhadarab. Pontosan ilyen jó érzés az, ha alapos az méretvételezés után egy technikailag és esztétikailag is kiváló honlap születik. Külön öröm, ha ezt a kiválóságot sokan észre is veszik.

Kékesdi Gergely, ügyvezető

eflotta

eflotta2

eflotta3

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés