Esküvői magazin

Az Esküvői Magazin olyan portál, amely számos hasznos információt és folyamatos inspirációt nyújt az esküvőjükre készülő fiatal nőknek. A 11 éve működő online magazin 2014-ben kapott új külsőt, az évek során rengeteg saját tartalom, cikkek, interjúk sora halmozódott fel az oldalon. A téma sajátossága miatt a vizuális tartalom adja a honlap gerincét, így a weboldal felépítésekor erre helyeztük a fő hangsúlyt.

Olyan minimál dizájnt kapott, amely szorosan követi az aktuális, magazinszerű megjelenésre törekvő weblapkészítési trendeket: a letisztult alapon jól érvényesülnek a nagy méretű, látványos imázsképek. Ebben az esetben kiemelt szerepe van a reszponzív webdizájnak, amelynek köszönhetően a honlap minden felületen, a különböző okostelefonokon és táblagépeken is tökéletesen élvezhető. A honlap interaktív részekben gazdag: a látogatóknak lehetősége van saját cikklista összeállítására a „Kedvencekhez adom” funkcióval, emellett rendszeres szavazásokon is megoszthatják véleményüket.

www.eskuvoimagazin.hu

eskuvo01

eskuvo02

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés