Gere Pékség

A 82 éves múltra visszatekintő Gere Pékség a kezdetek óta családi vállalkozásként működik, vezetését tavaly vette át a család harmadik generációja. A generációváltás magával hozta az arculati és internetes megújulást is.

Feladatunk a Gere Pékség honlapjának megújítrása volt. Az oldal megalkotása során fontos szempont volt, hogy átadjuk a Gere család szakmai elhivatottságát és alázatát, mindezt modern köntösben, az új arculathoz igazodva. Nem egy termékközpontú oldalt szerettünk volna létrehozni, hanem átadni a nagy múlttal rendelkező, de a korral haladó szakmai tudást és az ebből eredő minőséget, valamint péksütemények iránti szeretetet, némi személyességgel fűszerezve. Amennyire lehetséges, átadni a frissen sült kenyér illatát.

A honlaphoz kapcsolódóan ezért nagyszabású fotózást tartottunk, mind a termékekről mind a pékség életéről. A honlapon megismerhetjük a Gere család küldetését, a blogban olvashatjuk beszámolóikat.

www.gerepekseg..hu

 

 

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés