Golden Pallet

A Golden Pallet Kft. immár két évtizede foglalkozik különféle rakodólapok előállításával, tárolásával és szállításával. A raklapmárka honlapjának tervezésekor az volt a legfontosabb feladatunk, hogy az egyébként unalmasnak tűnő terméket – a raklapot – izgalmasan mutassuk be. Igazi kihívás egy ilyen terméknek márkát építeni, különösen akkor, ha a kommunikáció cégek felé irányul.

Éppen ezért a Golden Pallet raklapmárka weboldala a marketingszempontok maximális figyelembevételével készült. A speciális ajánlatkérő űrlap, a vevők igényeinek beépítése a vásárlási folyamatba, a tudástár és a letölthető szakmai anyagok mind megkönnyítik a célcsoport számára a raklap beszerzését. A felhasználók további kényelmét szolgálja, hogy a honlap dizájnja követi az aktuális trendeket, megjelenése pedig számos képernyőméret esetében élvezhető. A honlap egyik nagy erőssége, hogy a vállalatról és dolgozóiról saját fotósorozat is készült, mely még inkább fokozza a látogatók bizalmát. A weboldalt úgy alkottuk meg, hogy alkalmas legyen a vállalatvezető – Pikó Csaba, raklapspecialista – üzenetének hiteles közvetítésére.

A cég honlapját a Magyar Marketing Szövetség Az Év Honlapja 2011-ben és 2014-ben is Minőségi Díjjal jutalmazta.

www.raklapspecialista.hu

goldenpallet02

goldenpallet01

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés