Greendom

A Greendom Kft. elsősorban sövénynövények termesztésével, előnevelt sövények és sövénykerítések forgalmazásával foglalkozik. A tavaly induló vállalkozás márkaépítésében jelentős szerepünk volt, egészen nevük megalkotásától kezdve részt vettünk a tervezési folyamatban. Stratégiát, arculatot, webáruházat terveztünk.

Mivel a sövénykerítések hazánkban még viszonylag újdonságnak számítanak, a honlap elsődleges célja, hogy kellő mennyiségű információval lássa el az érdeklődőt a vásárlási döntés meghozásához. Ehhez edukáló anyagokra, informatív termékadatlapokra, beszédes fotóanyagra és a telepítést bemutató videóanyagokra volt szükség. A webáruház ezért alapvetően magazinszerű vizuális szerkezetre épül – a letisztultság kedvez az információk befogadásának. Az online kalkulátor és az egylépéses checkout nagyban leegyszerűsíti a vásárlás folyamatát. A vezető őszinte bemutatkozása és a garanciák bizalomfokozó hatással bírnak. A márka online kommunikációját Facebook jelenléte is támogatja.

www.greendom.hu

A projekt szakmai
elismerései

Országos Marketing Gyémánt Díj 2016:

Marketing Gyémánt Díj márkaépítés kategóriában

greendom01 greendom02

greendom03

greendom04

greendom05

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés