Harmat kiadó

A 25 éves múltra visszatekintő Harmat Kiadó alapítóinak elsődleges célja az volt, hogy színvonalas és változatos irodalmi művekkel lássák el a keresztényég iránt érdeklődőket. A kiadónak eddig több mint 500 kötete jelent meg.

A webáruház tervezése során ügyeltünk arra, hogy a felhasználók számára minél egyszerűbbé tegyük a vásárlást, a termékkategóriák közötti navigálást. A „Lapozzon bele” funkció megkönnyíti a vevők számára a választást, a Könyvajánló blogban pedig a kiadó, illetve a témákban jártas bloggerek írásai közül válogathatnak az érdeklődők. A reszponzív tervezésnek köszönhetően a weboldal megfelelően alkalmazkodik korunk megváltozott online vásárlási szokásaihoz, hiszen megjelenése minden képernyőméret esetében élvezhető.

www.harmat.hu

Egy modern, átlátható webáruházat szerettünk volna, ami mégis kellően illeszkedik a kiadó vásárlóihoz. A végeredmény a kiadó minden területén pozitív hatást keltett, így azt hiszem ésszerű kompromisszumokkal, kitűnő eredmény született. Jól felvázoltátok az utat, amin a megvalósításig végig kell közösen menni. És minden felmerülő problémának utánajártatok. Ezen felül a publikálás utáni fázisban is készségesen álltok rendelkezésre, ami megkönnyíti az indulással járó esetleges problémákat. Jó hangulatban telt a közös munka, örülünk, hogy titeket választottunk. Az elején féltem, hogy a kapcsolattartás nincs kellően lefektetve, így ez lesz a gyenge pontja a munkának, végül mégis ez lett az egyik legpozitívabb élményünk. Köszönjük.

Harmat

harmat

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés