Hímző Manufaktúra

A Hímző Manufaktúra 20 éve foglalkozik gépi hímzéssel a Hajdúság szívében, Debrecenben. Ebből az alkalomból határozták el megújulásukat, melynek részeként arculatot, és arra építve honlapot terveztünk.

Az új arculattal, weboldallal olyan egyedi módon szerettük volna bemutatni a vállalkozást, ahogy ezen a területen más még nem tette. A cég elhivatottságát könnyen felismerhető stílusjegyekkel társítottuk. Letisztult, modern megjelenést terveztünk, ahol nagy szerepet kapott a vizualitás. Részletes munkafolyamat leírások, erős személyesség saját fotókkal  – ez jellemzi a kommunikációt. A honlap Rólunk menüben pedig még több információ a munkatársakról, a csapatról találhat a látogató. A cég szakmai hozzáértését leginkább referenciáikon keresztül tudjuk megmutatni, ezért ennek egy különálló menüt szenteltünk, profi fotókkal prezentálva. Az oldalon keresztül ajánlatot is lehet kérni, amivel élnek is a látogatók: a manufaktúra jelenleg is három műszakban kell, hogy ellássa a megnövekedett igényeket.

www.himzomanufaktura.hu

 

 

 

 

 

 

 

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés