illa csokoládé

Az Illa alkoholos csokoládékat leginkább a következő szavakkal lehet jellemezni: Magyarország egyedülálló italai csokoládé burokban. A bonbonok megalkotásának célja, hogy a hungarikum pálinkákat és híres magyar borokat felhasználva olyan édesség szülessen, mely hazánkra jellemző és utánozhatatlan ízvilággal rendelkezik. A prémium minőségű bonbonok olyan neves magyar borokat és pálinkákat rejtenek, mint az Oremus, Gere, Gutman, Zsindelyes, Bestillo és Panyolai.

A kézzel készült, tartósítószermentes csokoládék 7-féle ízesítésben kaphatók. A sorozatot kiegészíti egy exkluzív válogatás, mely a hét bonbon mindegyikét tartalmazza, a legnépszerűbb házasítások pedig forró csoki formájában is elérhetők.

Az Illa csokoládék célcsoportja a minőségi termékeket kereső, szerető és értő közönség, akik a termékeket elsősorban ajándékba vásárolják, így a csomagolás kialakítása során fontos volt, hogy önmagában, ajándékként is megállja a helyét. A termék vinotékákban, gourmet üzletekben kapható, így megjelenésében illeszkednie kell az exkluzív környezethez.

A csomagolás tervezésekor a legfontosabb szempont a prémium hatás megteremtése, valamint annak egyértelmű jelzése, hogy a termék alkoholt rejt, így a grafikában is megjelenik az alkohol és a csokoládé házasítása. A bonbonok mindegyike külön színkódot kapott, így minden termék csomagolása más, ám mégis egységet tükröz. Ezt egészíti ki a Válogatás csomagolása, mely követi a grafika egységét, ám exkluzívabb formában jelenik meg.  

Feladatunk az illa csokoládé arculatának újragondolása, a csomagolások teljes újratervezése volt.

01_illa_palinkas

02_illa_boros

03_gonci_mockup

04_gonci_mockup

05_illa

06_illa

07_illa

08_illa

12_illa

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés