Katona József Színház

Megtisztelő feladat volt számunkra a budapesti Katona József Színház új arculatának és webes megjelenésének kidolgozása. A színház új, modern utat keresett vizuális megjelenéséhez, és ezt a számítását velünk találta meg.

Egy modern, letisztult, egyszersmind markáns, a Katona József Színház szellemiségéhez igazodó megjelenés kialakítására törekedtünk. Ezen az irányvonalon elindulva született meg a színház új logója, ami megjelenésében egy többszintű szimbólumrendszer – a Katonát rövidítő „K” mellett a kettőspont utal a színház és a nézők közötti párbeszédre, a művészi produktum befogadására és a továbbgondolás szükségességére is.

www.katonajozsefszinhaz.hu

Azt gondolom, a Kreatív Vonalak pont megfelelő arányban alkalmazta a határozottságot és az ügyfél szavának meghallgatását a közös munkánk során. Ennek eredményeképpen pont azzal a hiányzó tudással és gondolatokkal egészítették ki a meglevő elképzeléseinket, ami a mi oldalunkon nem volt meg. A cél egy markáns, egyedi arculat létrehozása volt, amire azóta is nagy mértékben építkezünk.

Gricz István, kommunikációs vezető

katona04 katona03 katona02 katona01

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés