Liliput Játékvilág

Emlékszel még rá, hogy milyen volt kisgyermeknek lenni? Belefeledkezni a nagyi meséjébe, bunkert építeni a kert végében vagy épp rácsodálkozni teljesen hétköznapi dolgokra? Ahogy felnövünk, elhalványulnak ezek az emlékek, majd szülőként, látva saját gyermekünk kíváncsi tekintetét, újra felderengenek az önfeledt pillanatok…

Lehet, hogy neked a játékbolt csak egy üzlet a sok közül, csak egy tétel a bevásárlólistán, csak egy hely, ahova még be kell szaladni munka után, de gyermeked ezt teljesen másképp éli meg. A Liliput Játékvilág üzletei és webáruháza felejthetetlen élménnyé teszik a vásárlást: izgalmas impulzusokat tartogatnak a kicsik számára, miközben neked is visszaadják gyermekkorod varázsát.

Manók lakta vidékek

A Liliput üzletek nem hagyományos játékboltok. Képzelj el egy párhuzamos, mesébe illő világot. Aminek a kapuját átlépve újra gyerek lehet a felnőtt. Ahol a lurkók csillogó szemekkel, izgatottan barangolnak. Ahol önfeledt kacagás hangjától cseng a levegő és játékos manókat rejt a vidék.

Feladatunk a játékvilág megtervezése, „benépesítése” volt. Így a Liliput új stratégiát, új arculatot, új webáruházat és új lakókat is kapott.

www.liliputjatek.hu

A projekt szakmai
elismerései

Országos Marketing Gyémánt Díj 2017:

Marketing Gyémánt Díj márkaépítés kategóriában

liliput01

liliput02b

liliput03

liliput04

 

liliput06

liliput07 liliput08

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés