Medipron

A Medipront egy egészségtudatos, huszas éveiben járó, fiatal pár alapította. Niki és Bence elhivatott az egészséges táplálkozás és sportos életmód iránt, amit a Medipron márkán keresztül képviselnek.

Feladatunk a Medipron online kommunikációjának és honlapjának megtervezése volt. Fontos volt, hogy az egészséges életvitel minden fontos „hozzávalóját” megmutassuk az oldalon, a tudatos táplálkozás és a mozgás mellett a helyes szemléletmód kialakítását hangsúlyozva. Ezért olyan inspiráló blokkot építettünk az oldalba, amivel cselekvésre szeretnénk buzdítani a látogatókat.

Az edukálás mellett az oldal fő célja, hogy eszközt is adjon az emberek kezébe, hiszen azokat a különleges termékeket, élelmiszereket meg is vásárolhatják az oldalon, melyeket maguk az alapítók kutattak fel, és használnak, fogyasztanak mindennapjaik során.

A márka elképzelhetetlen lenne személyesség nélkül, ezért az a honlapon és az azzal összekötött instagram csatornán is fontos szerepet kap. A fiatal pár hozzáértését és elhivatottságát pedig a magazin folyamatosan frissülő tartalmai is képviselik.

www.medipron.hu

 

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés