Miador Prémium Ajtók

A Miador alapítói hisznek abban, hogy az ajtó nemcsak egy szükséges eleme a háznak, hanem egyenértékű a bútorokkal, hiszen stílusa rányomhatja bélyegét a szoba hangulatára. A Miador prémium ajtókat egyedileg, a megrendelő igényeire szabva készítik a cég kollégái, folyamatosan szem előtt tartva az esztétikai és a funkcionális szempontokat is.

A weboldal tervezése során kiemelten ügyeltünk arra, hogy a vizualitása visszatükrözze azt a prémium minőséget, melyet a Miador ajtói képviselnek. A honlap ennek megfelelően letisztult minimáldizájnt kapott, a vevőket pedig látványos imázsfotók segítik a választásban.

www.miador.hu

 

A Kreatív Vonalakkal történő együttműködés maga a mintaszerű csapatmunka. Első komoly prospektusunk elkészítésekor minden igényünkre figyeltek és nagyon pontosan ráéreztek arra mit is szeretnénk. Vevőink azóta is előszeretettel forgatják a kiadványunkat. Elkövetkező anyagainknál is számítunk rájuk! Gyorsak, pontosak, segítéskészek, kiszámíthatóak és szakmailag is a topon vannak!

Deáki Attila, értékesítési vezető

A projekt szakmai
elismerései

Országos Marketing Gyémánt Díj 2016:

Marketing Gyémánt Díj márkaépítés kategóriában

miador_logo_02

miador_kiadvanytervezes_01

miador_kiadvanytervezes_03

miador_kiadvanytervezes_02 

Miador honlap

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés