Michal Negrin Magyarország

Michal Negrin két évtizede szolgálja ki az exkluzív különlegességek szerelmeseit. A nemzetközileg elismert luxusmárka világszerte több mint 65 üzlettel és 500 alkalmazottal rendelkezik. Egyedülálló, kézzel készített ruházati, dekorációs termékei és kiegészítői időtlen hangulatot árasztva töretlenül vonzzák a rajongókat. Hazánkban Eszenyi Enikő és Csomor Csilla színművésznő is előszeretettel viseli az izraeli márka ruháit és impozáns kiegészítőit.

A márka hazai képviselete a magyar weboldal megújításával bízott meg bennünket. Meglévő arculatra építkezve az elavult webshopot egy modern, felhasználóbarát, reszponzív webáruházra cseréltük. A letisztult, képhangsúlyos felületen szántunk helyet a rendszeresen frissülő blogbejegyzéseknek is. Az oldalt böngészve képet kaphatunk a vásárlók véleményéről, plusz a honlap természetesen a közösségi médiacsatornákkal is összekötésre került.

www.michalnegrin.hu

michalnegrin1

michalnegrin2

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés