Motel Next

Próbált már éjjel 1-kor, hosszú autózás után, fáradtan, egy olyan szállást találni, ahol még hajnalban is kedves a személyzet? Ahol néhány perc alatt le- és elfoglalhatja a szobát, és az áraktól sem kerekedik ki a szeme? És egyáltalán, ami kellően bizalomgerjesztő ahhoz, hogy eltöltsön ott egy éjszakát? Ha igen, akkor pontosan tudja, milyen nehéz feladat ez. 

A Motel Next Magyarország első teljesen automatizált rendszerrel működtetett szálláshelye, ahol a vendégek 0-24 órában foglalhatnak szobát, a helyszínen vagy interneten. Az, hogy nincs személyzet a motelben, kedvezőbb árat, egyszerűséget és gyorsaságot ad azoknak az átutazóknak, akik csak egy-egy estére keresnek szállást.

Feladatunk a motel teljes újrapozícionálása volt: teljes körű marketing stratégiai tervezéssel, névadással, széles spektrumú arculattervezéssel, nyomdai tervezésekkel, teljesen egyedi honlaptervezéssel, és egy, a motel működését bemutató animációs film elkészítésével. A honlap 2015-ben elnyerte az Év Honlapja díjat.

www.motelnext.hu

 

Nagyon szeretek a Kreatív Vonalak csapatával együtt dolgozni, mert kevés egyeztetést követően egyből úgy készül el a munka, ahogy megbeszéltük! Nincsenek felesleges körök, megválaszolatlan emailek, kicsit olyan mintha az embernek saját marketing csapata lenne a cégén belül, nagyon örülök, hogy már több éve sikeresen együtt dolgozunk. A munkánk kezdetén felvázoltam a Barnáéknak, hogy szeretnék egy olyan márkát, amiben 100%-ban tudok hinni és ízig vérig én vagyok és az emberek is tudnak vele azonosulni, ez sikerült! Sokszor kérdezik meg tőlem ismeretlenek, hogy melyik nyugat-európai vállalat magyar leánycége vagyunk, mert a weboldal, a motel információs táblái és az egész szálláshely profizmusról árulkodik, nos ez mind a Kreatív Vonalak munkája!

Zatik Ádám, ügyvezető

A projekt szakmai
elismerései

Országos Marketing Gyémánt Díj 2016:

Marketing Gyémánt Díj márkaépítés kategóriában

 

motelnext03

motelnext02

motelnext01

motelnext

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés