Nagyerdei Szabadtéri Színpad

A debreceni Nagyerdő egyik legszebb részén épült fel 60 évvel ezelőtt a Szabadtéri Színpad, mely az évtizedek alatt a debreceniek kulturális életének szerves részévé vált. A 2000-es évek elején leromlott állapota miatt bezárták, 2014 nyarán azonban újra megnyitotta kapuit a megújult színpad, hogy Debrecen legszebb zöldövezetében várja a látogatókat színházi előadásokkal, kulturális és szórakoztató rendezvényekkel.

Feladatunk a Nagyerdei Szabadtéri Színpad arculatának és honlapjának megtervezése volt. A tervezés során egy modern, friss és dinamikus, ám a környezetre, a névre mégis utaló arculat kialakítására törekedtünk.

www.debreceniszabadteri.hu

Marketingvezetőként az egyik legértékesebb kincsed az időd. Éppen ezért különösen nagyra értékeled, ha olyan partnert találsz, akivel félszavakból is megértitek egymást. A Kreatív Vonalaknál gyorsan átlátják a megoldandó problémát, és határidőre szállítják a választ a kérdésedre. Rendszerben dolgoznak, de ennek határait rugalmasan feszegetik, ha az érdeked úgy kívánja. Az érdeked pedig a legértékesebb kincsed.

Szabó Zsolt, marketing vezető

nagyerdeiszabadteri

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása
Ajánlatkérésre 1-2 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!
Ajánlatkérés