Nairam Klubhotel

A Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont egy 7 hektáros területen fekszik, a Holt-Tisza partján, harmonikus, természetközeli környezetben. Az egykori vállalati üdülő ma családi vállalkozásként működik, a régi épületeket felújították, korszerűsítették; esküvők, nyári táborok, céges rendezvények és erdei iskolák népszerű helyszíne. A hotelt atmoszférája teszi igazán vonzóvá: a fákkal szegett vízpart, a természetből áradó béke és nyugalom az Alföld egyik legkülönlegesebb szegletévé teszi.

Az arculat és a honlap minden részét úgy alkottuk meg, hogy ezt a hangulatot képes legyen átadni. Az oldal hatalmas mennyiségű saját fotóanyagot és egy imázsvideót tartalmaz, vizuális megjelenése – az aktuális webtrendeknek megfelelően – magazinszerű. Szerkezetét úgy alakítottuk ki, hogy mind a négy célcsoportot hatékonyan tudja megszólítani.

www.nairam.hu

Rendkívül nagy öröm volt a veletek való együtt alkotás. Hihetetlen precízek vagytok, szolgálatkészek, s látszik, hogy szeretitek amit csináltok. A munkátokkal emeltétek a mi munkánk színvonalát, ami már látszik az eredményeken. Nemcsak egy honlapot készítettetek, hanem az átláthatóságra és az egyszerűségre törekedtetek, mindezt fűszerezve a marketing elemekkel. Nem véletlenül lett a honlap az év honlapja, amiért ezúton is gratulálok Nektek. Mindenkinek csak ajánlani tudom igazán jó szívvel a Kreatív Vonalak csapatát! 

Vargáné Zombori Mariann, ügyvezető

Nairam arculat

Nairam arculat

Nairam arculat

Nairam arculat

Nairam honlap

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés