Neteducatio

A Neteducatio weboldal kimondottan pedagógusok számára készült. A pedagógusi munka minden területén igyekeznek a tanárok segítségére lenni: továbbképzéseik során hasznos ismereteket sajátíthatnak el, a folyamatosan frissülő blog formájában pedig tájékoztatják őket az oktatást érintő legújabb hírekről, változásokról. Emellett a honlap webáruházként is funkcionál, hiszen a különféle szakkönyvek online is megvásárolhatóak.

Mivel az oldalon rengeteg hasznos anyag található, a tervezés során ügyeltünk arra, hogy egy jól átlátható felületet hozzunk létre, a tartalmak logikus elhelyezésével. A weboldal friss, letisztult megjelenést kapott, mely nemcsak az idősebb korosztály számára rokonszenves, hanem a pályakezdő pedagógusokban is bizalmat ébreszt. Szerettük volna minél egyszerűbbé tenni a vásárlás folyamatát is, így a webáruházban lehetővé tettük a csendes regisztrációt, valamint az egy lépéses checkoutot.

www.neteducatio.hu

A Kreatív Vonalak Kft fejlesztette honlapunk új változatát, amin pedagógusoknak készült szakkönyveket és továbbképzéseket kínálunk. A webshopunk tervezésénél a cél a jól átláthatóság, az egyszerű kezelhetőség, az ízléses megjelenés és a hatékony keresés volt. A Kreatív Vonalak tervezési munkájának köszönhetően mindez megvalósult. A közös munka gördülékenyen zajlott, hiszen a cég minden alkalommal gyorsan és érzékenyen reagált a kéréseinkre, újabb ötleteinkre, és a teszteléskor felbukkanó hibákat is azonnal javították. Kifejezetten elégedett voltam a kapcsolattartó munkájával, aki mindig kész volt megválaszolni a kérdéseket, fogadni észrevételeinket és együtt gondolkodni velünk.

Páll Viktória, ügyvezető

Neteducatio honlap

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés