OneStep

A OneStep egy kétfős szervezetfejlesztő cég, főbb tevékenységei közé tartozik például a vezetőképzés, csapatépítés, HR folyamatok fejlesztése. A OneStep elsősorban közép- és nagyvállalatok számára tud szervezetfejlesztési segítséget nyújtani.

A honlap – és az arculat – tervezésekor olyan vizuális megjelenést képzeltünk el, amelyben egyesül a komolyabb, vállalati stílus, és a játékos, barátságos hangulat. A honlap izgalmas, dinamikus vizualitása könnyen megjegyezhetővé teszi a céget, az egyedi grafikák kiemelik az iparági sablonokban gondolkodó konkurensek sorából. Fontos volt emellett, hogy megtartsuk az egyensúlyt, hiszen a cégnek nagyvállalati környezetben is jó benyomást kell keltenie.

Mivel a terület a mai napig sokak számára nehezen megfoghatónak tűnik, az is feladatunk volt, hogy a szolgáltatásokat világos, közérthető formában mutassuk be a honlapon – miközben a közvetlenebb, lazább kommunikációs stílus megmarad. Jó példája ennek az “Inspiratív hétpercesek” névre keresztelt blog, amely nagy mennyiségű, értékes, releváns információt kínál a célcsoport számára.

www.onestep.hu

onestep01

onestep02

onestep03

onestep04

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés