Panacea Online Patika

A Panacea Gyógyszertár, amelyet 1994-ben alapítottak Szombathelyen, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy megbízható webpatikát hozzon létre.

A honlap legfontosabb része az online panaszkezelés menü, melyben a látogatók a kategóriákba sorolt problémák mentén megtalálhatják a gyógyuláshoz szükséges gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket. Emellett azokra is gondolnunk kellett, akik nem konkrét problémával érkeznek az oldalra, például a kismamák, utazás előtt állók. Ők logikus, átlátható termékkategóriákba sorolva találhatják meg a megfelelő készítményeket.

Mivel az egészségügy területén a bizalomépítés talán a legfontosabb feladatok közé tartozik, a személyesség kiemelt szerepet kapott a honlapon. A fotók nagy részéről a patika dolgozói köszönnek vissza, a “Rólunk” menüben minden kolléga neve és fotója szerepel.

A honlap vizuális megjelenését illetően “tiszta”, de nem rideg hatásra kellett törekednünk – ehhez letisztult, magazinszerű elrendezést választottunk. A honlap 2016-ban elnyerte az Év Honlapja díjat.

www.panaceaonlinepatika.hu

panacea01 panacea02

panacea03

panacea04

panacea05

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés