Party Miiix termékcsalád

A Party Miiix fagyasztott készétel termékcsalád a Marnevall Kft. legújabb termék innovációja 3 típusú mix terméket foglal magába: Pulykafalatok, Csirkemell falatok, Sajtfalatok.

A fejlesztést piackutatás, márkastratégiai felismerés, termékpozicionálási tudatosság előzte meg. A célcsoport a 18-45 éves korosztály, akik nem a mindennapos étkezéshez, hanem összejövetelek alkalmával választják a Party Miiix-et. Célunk, hogy új fogyasztókat nyerhessünk meg, melyhez az szükséges, hogy olyat mutassunk a piacnak, amivel korábban nem találkozott. A beltartalmon túl ezt a célt szolgálja a termék egyedi csomagolása is.

Így a csomagolást tekintve innovatív, a fagyasztott termékekre nem jellemző, formabontó megjelenést terveztünk. A szokásostól eltérőn a terméket „sablon fólia” helyett feltűnő dobozban helyeztük el, azért is, hogy környezetbarátabb csomagolást használhassunk.

A doboz fordított, levágott gúla alakzat. Formájának meghatározásakor figyelembe vettük a hűtők fagyasztóinak magasságát, a könnyű hozzáférhetőséget, praktikusságot.

A doboz összhangban a márkanévvel feltűnő és gondosan választott színkombinációkkal, tekintetet vonzó grafikával készült, az iparágban szokatlan, rajzolt, könnyed, vicces figurákat és feliratokat alkalmazva, visszatükrözve a pozicionálásból is fakadó könnyed hangulatot, humorosan tálalva a fogyasztó felé a termékeket, terméktípusokat. A koncepció gerincét grafikában és a feliratok tekintetében is a humor adja, így adva lehetőséget a love-brand kialakítására.

A projekt szakmai
elismerései

Kreatív Pakk csomagolásdizájn-verseny 2017:

2017. Élelmiszer kategória Ezüst

Országos Marketing Gyémánt Díj 2017:

Marketing Gyémánt Díj márkaépítés kategóriában

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés