Reflexshop

A Reflexshop webáruházában és budapesti üzletében forgalmaz különleges termékeket a szabadidő aktív és kreatív eltöltésére, például yo-yókat, kendamákat, ügyességi játékokat, logikai játékokat. Nem csupán kereskedő cég, hanem izgalmas márkák hazai képviselője, akinek célja, hogy az általa forgalmazott innovatív termékeket országszerte elérhetővé tegye. Alapelve, hogy csak olyan játékokat, eszközöket válogat be kínálatába, amelynek mindegyikében ott van egyfajta „hűha-élmény”, amely a felnőtt vásárlókból is előcsalogathatja a gyereket.

Ehhez egy izgalmas, az Y és Z generációt egyaránt megszólító, fiatalos arculatot alkottunk meg. A honlap kialakításakor a legfontosabb szempont volt, hogy ne csupán egy jól működő webáruházat hozzunk létre, hanem egy olyan felületet is, amely alkalmas arra, hogy folyamatosan inspirálja, lelkesítse az oda látogatókat.

www.reflexshop.hu

A Kreatív Vonalak egy profi és hatékony csapat, melyet globális szemléletmód és az ügyfél fejével való gondolkodás jellemez. Az ügyfél területén nem csak felületesen tájékozódnak, hanem egyfajta szakértővé válnak. Nem sablonokkal dolgoznak, hanem alaposan leásnak a témába, például a konkurensek elemzése során. A legjobb talán az, hogy nem rövidtávú eredményeket akarnak, hanem hosszú távon, stratégiában gondolkoznak.

Ádám Attila

A projekt szakmai
elismerései

Országos Marketing Gyémánt Díj 2016,
Országos Marketing Gyémánt Díj 2017:

Marketing Gyémánt Díj márkaépítés kategóriában

Reflexshop arculat

Reflexshop arculat

Reflexshop arculat

Reflexshop arculat

Reflexshop honlap

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés