Snappy Photobox

A Snappy Photobox egy újszerű fotókabin, ahol egy állványzatra szerelt érintőképernyő biztosítja a modern és egyszerű kezelhetőséget.

A szolgáltatás jellegéből adódóan kiemelten fontos a vizualitás, így egyértelmű volt, hogy profi imázsképekre és egy hangulatos imázsvideóra is szükségünk van, amelyekben a fő célcsoport mutatja be a gép használatát. A honlap saját blogjában szintén az esküvőre készülő párokat látja el jótanácsokkal. Fontos volt, hogy az oldal szövegezését is közvetlen, szimpatikus hangnem jellemezze, ehhez a hatáshoz a főoldalról is elérhető személyes bemutatkozás is hozzájárult.

Az oldal egyik legfontosabb része a “Fotótár” menüpont, ahol az ügyfelek jelszóval védett galériákban érhetik el az elkészült fotókat.

A weboldal vizuális megjelenésében szorosan követi az aktuális webtrendeket: nagy képek, szellős elrendezés, és természetesen reszponzív kialakítás jellemzi.

www.snappy.hu

01_snappy_logo 02_snappy_arculat

03_snappy_honlap

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés