Snock Prémium Sajtos Snack

A Snock az első prémium sajtos snack, mely kifejezetten a minőségi borfogyasztás kísérője. A snack kizárólag természetes alapanyagokból, kézzel készül, olyan különleges hozzávalók felhasználásával mint a Manchego juhsajt, a vargánya gomba vagy a Grana Padano sajt.

A sajt és a bor fogyasztása évszázadok óta összekapcsolódik. A termék küldetése, hogy hozzájáruljon a minőségi borfogyasztás elterjedéséhez. Ehhez neves és feltörekvő magyar borászok is csatlakoztak: a termékek csomagolásán egy-egy inspiráló gondolatot olvashatunk többek között az Árvay Családi Pincészet és a Borbély Családi Pincészet borászaitól.

A csomagolás minimál stílusa, elegáns megjelenése szembetűnő, ugyanakkor egyszerű, így remekül közvetíti a prémium minőséget. A dobozok egyedi formavilága a snack fő alkotóelemére, a sajtra utal. A tervezéskor szem előtt kellett tartanunk, hogy a csomagolásba egy nassolnivaló kerül, így a praktikum és a funkcionalitás is alapvető elvárás volt.

www.snock.hu

A Kreatív Vonalakra azért esett a választásunk, mert hittük, hogy általuk világszínvonalú arculatot és csomagolást kaphatnak termékeink.  A közös munka során bebizonyosodott számunkra, hogy értik küldetéstudatunkat; innovatív módon, pontosan, lépésről, lépésre dolgozták ki a logót, arculatot, csomagolást és a weblapot. Minden tükrözi a személyiségünket. Nagy segítség, hatalmas élmény volt a csapattal való együttműködés. Az ÉV CSOMAGOLÁSA díj pedig hab volt a tortán, amivel termékünk „vitorlát” kapott. Köszönjük!

Horváth János, ügyvezető

A projekt szakmai
elismerései

Kreatív Pakk csomagolásdizájn-verseny 2015:

2015. Legjobb csomagolása díj

2015. Élelmiszer kategória I. helyezés

snock_csoportkep

snock_roze

snock_vorosbor

snock_feherbor

snock_weboldal

 

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés