Zsindelyes Cottage

A Zsindelyes Cottage olyan gasztro- és rendezvényközpont, ahol a régi idők őszintesége, vendégszeretete találkozik a modern felfogással. Olyan helyszín a Debrecen és Nyíregyháza közötti Érpatakon, ahol meg tudjuk élni a pillanatot, oda tudunk figyelni arra, ami igazán fontos: az emberi kapcsolatokra, a természet közelségére, az élet élvezetére, akár finom falatok formájában is. Ahol életünk nagy pillanatait ünnepeljük szeretteinkkel, akár születésnapot, diplomaosztót, esküvőt, vagy ahol egy estére összejöhetünk a barátainkkal, eltölthetünk egy hosszú hétvégét a családunkkal. A cottage-ban izgalmas rendezvényeket és gasztro-kalandokat szerveznek azoknak, akik hisznek azokban az értékekben, amelyekre érdemes figyelnünk a világban.

 

A Cottage arculatának megalkotásakor célunk olyan vizuális rendszer elkészítése volt, mely karakteres, jól felismerhető, mindazonáltal személyes és közvetlen hangvételével úgy közvetít szerethető vidéki hangulatot, hogy egyszerre lelhető fel benne a modernitás és a tradíció. Fontos szempont volt, hogy a vizualitás különböző célcsoportok számára is megnyerő legyen és a Cottage szívhez szóló stílusban tudjon kommunikálni, mint love brand tudjon működni.

 

www.zsindelyeseskuvo.hu

 

 

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés