Egy jobb (digitális) világ
megépítésén dolgozunk, nap mint nap

A Kreatív Vonalak nem egy hagyományos honlaptervező cég. Több, mint 14 éves működésünkkel régi motorosnak számítunk. Ismerje meg, kik ülnek a motorok nyergeiben.

Mi kell ahhoz, hogy cége sikeresebben működjön? Hogy a vevői egymásnak adják a kilincset?
Ha azért kereste fel honlapunkat, hogy ilyen kérdésekre választ kapjon, akkor Ön is a következő lépésen gondolkodik, hogy hogyan lehet még sikeresebb cége. Most feltehetően azt a tapasztalt, kreatív csapatot keresi, akivel a továbbiakban együttműködve időt, energiát nem kímélve magasabb szintre kívánja emelni cégét.

Szerintünk a jó kreatív csapat olyan, mint a kirakós játék. A csapat minden tagja egy adott terület specialistája, akik összekapcsolódva, egymást kiegészítve mutatják meg igazán a bennük rejlő értékeket. Az elmúlt 14 évben, országszerte több száz cégnek terveztünk stratégiát és arculatot, építettünk honlapot és márkát. Közelről láttuk, hogy mekkora különbséget jelent, ha egy cég nem csak profi, hanem olyan minőségben is tud megjelenni. Minden munkánk során a hatékonyságra és a profizmusra törekedtünk és törekszünk ma is.

Évek óta elkötelezett tagjai vagyunk elismert üzleti kluboknak, 2015 óta pedig a Magyar Marketing Szövetséget is erősítjük.

 
kreativ_vonalak_tagsag

 

Sikereink

Ügyfeleink pozitív visszajelzései mellett nagy örömmel tapasztaljuk, hogy a szakma is rendre elismeri munkásságunkat. Érdemes kiemelni a Magyar Marketingszövetség által évente kiosztott Év Honlapja elismeréseket, melyekből 2007 és 2016 között összesen huszonnégyet nyertünk el. Nevünkhöz kötődik három Pakk Csomagolásdizájn Díj is, 2015-ben a Snock prémium sajtos snack csomagolástervével érdemeltük ki az Év Csomagolása Díjat. Ilyen szakmai elismerésekben részesülni nagyszerű érzés. Inspiráló, mert biztosít bennünket arról, hogy jó irányba haladunk. Ráadásul ezek nem öncélú díjak, mert a szóban forgó honlapok és termékcsomagolások nagyon sikeresek a saját területükön.

 • az_ev_honlapja
  24x Év Honlapja díj
 • marketing_gyemant_kreativ_vonalak2
  6x Marketing Gyémánt díj,
  2 különdíj
 • pakk
  3x Pakk csomagolásdizájn
  I. helyezés,
  az Év csomagolása 2015

 • Cégér boros címke pályázat döntő

Ügyfeleink országszerte

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása
Ajánlatkérésre 1-2 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!
Ajánlatkérés