Brosúra tervezés

Sok esetben az arculat megtervezését követően a cég továbbviszi annak vizuális gondolatvilágát egyéb céges bemutatkozó anyagaira is. Így rendszeresen tervezünk bemutatkozó prospektusokat, brosúrákat is.

Miért van szüksége cégbemutató brosúrára?

Amennyiben cége rendszeresen személyesen értékesíti termékeit, szükségessé válhat olyan sales eszközök használata, melyek segítik az értékesítést, alátámasztják az értékesítő mondanivalóját, segítséget nyújtanak a cége megítélésében. Ezen sales eszköztár egyik legalapvetőbb eleme a céges brosúra vagy katalógus. Sok esetben ez az a felület, amelyen bemutathatjuk a céget, annak tevékenységét, és fő értékeit.

Ez az az eszköz, amelyet a lehetséges vevő döntése előtt átlapoz, amely segítheti a döntésében, meggyőzheti arról, hogy cége a megfelelő választás a problémájára. Így fontosnak tartjuk, hogy a hagyományos brosúráktól eltérő, értékesítést segítő, marketing szemléletű anyagokat tervezzünk, amelyek egyszerre hatékonyak és szépek.

Fontos megjegyeznünk, hogy azoknak az ügyfeleinknek, akik számára mi készítettünk arculatot, sokkal hatékonyabban, gördülékenyebben tudunk katalógust, brosúrát és egyéb nyomdai anyagot tervezni.

 

A legjobb dolog volt, ami velünk történhetett, hogy találkoztunk a Kreatív csapattal. Fiatalok, maximalisták, precízek és csak minőségi munkát adnak ki a kezükből. Az arculatunk, logónk és a weboldalunk kiemelt bennünket a konkurencia közül, abban a pillanatban, ahogy létrejött!

Emődi Zoltán, ügyvezető, Dance Universe Táncstúdió

 

Hogyan zajlik nálunk az arculattervezés?
Ismerje meg az arculattervezés folyamatát lépésről-lépésre!
Mennyibe kerül?
Nézze meg árainkat és kérjen ajánlatot konkrét tervezési feladatokra!

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés