Csomagolástervezés

Hiába jó minőségű egy termék, ha ez nem tükröződik a csomagolásán. A külső ebben az esetben igenis számít, hiszen az emberek többsége ez alapján ítéli meg a termékeket, és hozza meg vásárlási döntéseit.

Képzelje el az alábbi helyzetet…

…éppen külföldi nyaralását tölti, egy olyan városban, ahol azelőtt még soha nem járt. Amikor betér egy kisebb helyi élelmiszerüzletbe, nagy valószínűséggel a márkák többségét nem ismeri. Mi alapján fog dönteni, amikor a helyi sajtkülönlegességek között válogat? Melyik aprósüteményt vagy csokoládét fogja megvásárolni a délutáni kávéja mellé? Még ha nem is tudatosan, de biztosan arra fog esni a választása, amely tetszetősebb csomagolással rendelkezik, mint a polcon található többi termék. A profi csomagolás természetesen nem garantálja a legjobb minőséget – viszont hiába minőségi egy termék, ha a külseje nem ezt tükrözi, nem képes átütő sikert elérni a piacon.

A termékcsomagolások tervezése a grafikai munka egyik különleges terepe. Egy-egy termék kinézetének elkészítése összetett és felelősségteljes munka. Ha egy termék csomagolása profi tervezés eredményeképp megújul, izgalmasabbá válik, akár többszörös forgalmat is képes produkálni.

Így nem mindegy, hogy a termékünket milyen megjelenéssel, milyen termékarculattal ruházzuk fel. Ma már szinte mindenből túlkínálat van a piacon. Mindenből választhatunk alternatív megoldást, mindennek megvan a maga konkurenciája. Ahhoz, hogy a mi termékünk legyen a megfelelő választás, fontos, hogy kitűnjünk a konkurensek közül, hogy mást és másképp kommunikáljunk – vizuálisan is. Ezért minden általunk tervezett csomagolás esetében arra törekszünk, hogy egyedi, izgalmas és hatékony formavilágot biztosítsunk. Vagyis, hogy maradéktalanul megfeleljen az adott célpiac lehetséges igényeinek és tökéletesen illeszkedjen a cég márkastratégiájába. Hisszük, hogy egy jó termék, jó stratégiával, jó designnal kiemelkedő lehet a saját piacán.
 

 A közös munka során bebizonyosodott számunkra, hogy értik küldetéstudatunkat; innovatív módon, pontosan, lépésről, lépésre dolgozták ki a logót, arculatot, csomagolást és a weblapot. Minden tükrözi a személyiségünket. Nagy segítség, hatalmas élmény volt a csapattal való együttműködés. Az ÉV CSOMAGOLÁSA díj pedig hab volt a tortán, amivel termékünk „vitorlát” kapott. Köszönjük!”

Horváth János, Snock Prémium Sajtos Snack tulajdonosa

 

Hogyan zajlik nálunk az arculattervezés?
Ismerje meg az arculattervezés folyamatát lépésről-lépésre!
Mennyibe kerül?
Nézze meg árainkat és kérjen ajánlatot konkrét tervezési feladatokra!

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés