Óradíjas marketing tanácsadás

Ha olyan kérdések foglalkoztatják, melyeket a márkastratégiai tervezés nem, vagy csak érintőlegesen ölel fel, marketing jellegű kérdéseit óradíjas tanácsadás keretén belül is megválaszoljuk.

Mikor javasoljuk az óradíjas marketing tanácsadást?

Akkor javasoljuk az óradíjas konzultációt, amikor a klasszikus márkastratégia moduljai valamiért nem megfelelőek az ön cége számára, hanem rendhagyó stratégia kidolgozására van szüksége.

 

 

Abban az esetben is az óradíjas marketing tanácsadás mellett érdemes dönteni, ha a márkastratégiát követően új kérdések merülnek fel a kivitelezéssel, vagy akár egy-egy kampány megtervezésével kapcsolatban. Sokan egy folyamat lezárásának tekintik a márkastratégiai tervezés végét, holott a közösen felvázolt feladatok és tervek gyakorlati megvalósítása sokszor ezután következik.

 

Rendkívül elégedettek vagyunk a Kreatív Vonalak munkájával. Rugalmas, naprakész, modern szolgáltatást nyújtottak, azóta is bármilyen honlappal, marketinggel kapcsolatban felmerülő problémánkkal fordulhatunk hozzájuk, mindig és szinte azonnal érkezett rá válasz és segítsége. Az új arculatra és honlapra rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk az ügyfelektől, de még a “konkurens” kollégáktól is. Sok ügyfelünk a profi megjelenés miatt választotta cégünket. (Természetesen ez hasonlóan professzionális kerttervezéssel és kivitelezéssel párosul részünkről.) Mi magunk is úgy gondoljuk, hogy ez a forma tükrözi leginkább munkánkat és cégünk színvonalát. Elmondhatjuk, hogy az új arculat új ügyfeleket hozott, nőtt a megkeresések, ezáltal a munkák száma is. Öröm együtt dolgozni a Kreatív Vonalak csapatával. Köszönjük!

Gyermelyikert

 

Hogyan zajlik nálunk a stratégiai tervezés?
Ismerje meg a stratégiai tervezés folyamatát lépésről-lépésre!
Mennyibe kerül?
Nézze meg árainkat és kérjen ajánlatot konkrét tervezési feladatokra!

 

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés