Reszponzív webtervezés

Tudta, hogy napközben az emberek nagy része már mobil eszközről, okostelefonról vagy tabletről internetezik? Lehet, hogy az Ön honlapjával is így fognak először találkozni –ezért van kiemelt jelentősége a reszponzív kódolásnak.

 

Az utóbbi években a mobil eszközök térhódítása jelentős mértékben átalakította nemcsak böngészési, hanem internetes vásárlási szokásainkat is. Ma már teljesen megszokott dolognak számít, hogy reggelente munkába menet a villamoson okostelefonunkon olvassuk a legújabb híreket. Délelőtt szintén így rendeljük meg az aznapi menüt a közeli étteremből. Ebéd után pedig gyorsan rápillantunk arra a honlapra, melyet a minap ajánlott nekünk valaki.

Mindeközben pedig természetes elvárásunkká vált, hogy a weboldalak ugyanazt az élményt nyújtsák számunkra, bármilyen képernyőméret esetében. Itt már nem elég egy mobilbarát verzió – reszponzív tervezésre van szükség.

A következő potenciális vevője talán éppen így fog először találkozni a honlapjával. Ugye nem akarja elszalasztani?

 

Hosszú ideig tologattam magam előtt az Ágipilates.hu honlap megújítását, hisz egy 8 éves honlap teljes megújításáról, összes tartalmának „átpakolásáról” és az oldal digitális-kor igényeit teljes mértékben kielégítő felturbózásáról volt szó. Jól döntöttem, hogy Titeket választottalak, Kreatív Vonalak! Nem csak egy letisztult, könnyen kezelhető, szuper honlapot terveztetek nekünk, de az átállás is olyan sima volt, hogy kicsit sem estünk vissza a Google-ben, sőt! Felbecsülhetetlen értékű volt számomra az a támogatás és figyelem, amellyel ezt a projektet az elejétől a végéig kezeltétek. Nagyon szeretem, hogy bármi kéréssel fordulok Hozzátok, igen gyors a reakcióidőtök – ez nagyon gördülékennyé és hatékonnyá teszi a közös munkát. Imádom az új honlapom, a Látogatók úgyszintén. Még egyszer hálás köszönet érte!

Simonfi Ági, Ágipilates

 

Hogyan zajlik nálunk a honlaptervezés?
Ismerje meg a honlaptervezés folyamatát lépésről-lépésre!
Mennyibe kerül?
Nézze meg árainkat és kérjen ajánlatot konkrét tervezési feladatokra!

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés