Kreatív Vonalak

Medipron

www.medipron.hu

A Medipront egy egészségtudatos, huszas éveiben járó, fiatal pár alapította. Niki és Bence elhivatott az egészséges táplálkozás és sportos életmód iránt, amit a Medipron márkán keresztül képviselnek.

Feladatunk a Medipron online kommunikációjának és honlapjának megtervezése volt. Fontos volt, hogy az egészséges életvitel minden fontos „hozzávalóját” megmutassuk az oldalon, a tudatos táplálkozás és a mozgás mellett a helyes szemléletmód kialakítását hangsúlyozva. Ezért olyan inspiráló blokkot építettünk az oldalba, amivel cselekvésre szeretnénk buzdítani a látogatókat.

Az edukálás mellett az oldal fő célja, hogy eszközt is adjon az emberek kezébe, hiszen azokat a különleges termékeket, élelmiszereket meg is vásárolhatják az oldalon, melyeket maguk az alapítók kutattak fel, és használnak, fogyasztanak mindennapjaik során.

A márka elképzelhetetlen lenne személyesség nélkül, ezért az a honlapon és az azzal összekötött instagram csatornán is fontos szerepet kap. A fiatal pár hozzáértését és elhivatottságát pedig a magazin folyamatosan frissülő tartalmai is képviselik.

Év Honlapja
Év Honlapja Életmód és sport kategória 2018
Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória 2018

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<