Kreatív Vonalak

karrier

Régi motorosnak számítunk a kisvállalati márkaépítésben.

Az elmúlt 19 évben országszerte több száz cégnek terveztünk stratégiát és arculatot, építettünk honlapot és márkát. Debrecenben alapítottuk a céget, és azóta is büszke lokálpatriótaként itt van csapatunk főhadiszállása. Időközben 8 ország több mint 100 városában terveztünk már, ezért fontosnak tartottuk, hogy Budapesten is személyesen egyeztethessünk ügyfeleinkkel, így néhány éve megnyitottuk a fővárosban is irodánkat. Közelről láttuk, hogy mekkora különbséget jelent, ha egy cég nem csak profi, hanem olyan minőségben is tud megjelenni. Minden munkánk során a hatékonyságra és a profizmusra törekedtünk és törekszünk ma is.
A jó kreatív csapat olyan, mint a kirakós játék.

A csapat minden tagja egy adott terület specialistája, akik összekapcsolódva, egymást kiegészítve mutatják meg igazán a bennük rejlő értékeket. Létezésünk óta tapasztaljuk, hogy tudatos stratégiával és kommunikációval, márkát építve tudnak igazán kitűnni a cégek a piacon. Nem pusztán feladatokat teljesítünk, hanem ügyfeleink valódi partnerei vagyunk. Melléjük állva, velük együtt gondolkodva alkotjuk meg márkastratégiájukat azért, hogy izgalmasabbá, hitelesebbé és piacuk erősebb szereplőjévé válhassanak.

 

WordPress Sitebuildert keresünk!

Látsz fantáziát területünkben? Érzel megadban elég tudást és motivációt ahhoz, hogy hozzátegyél munkásságunkhoz?
Jelentkezz hozzánk Sitebuildernek. Hogy mit kellene csinálni? Nézd meg az állás részleteit itt.

Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot: allas@kreativvonalak.hu

Mit biztosítunk

 • Napi 8 órás
  fix, bejelentett munkaviszony.
 • Változatos, kreatív projektek
  (egyszer ipari cég, másszor ismert zenekar a repertoáron)
 • Belváros, debreceni munkavégzés
  (légkondicionált irodában) a Petőfi téri irodaházban
 • Jó hangulatú, fiatalos csapat
   jelenleg 9 fő

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<