"... alakítani fogom a jövőmet, nem megjósolni!"

Karrier a Kreatív Vonalaknál

Meghirdetett pozícióink

Wordpress sitebuilder: új kollégánk legfontosabb feladata az általunk megtervezett weboldalak Wordpress/WooCommerce sémák kialakítása, meglévő grafikák implementálása.

Részletek és jelentkezés az alábbi oldalon »

 

 

Ismerj meg minket!

15 év nem tévedhet
Nem vagyunk hagyományos honlaptervező cég. Kisvállalati márkaépítéssel foglalkozunk, mely jóval túlmutat az online kommunikáción. Hiszünk abban, hogy a márkaépítés nem csak a multinacionális cégek kiváltsága, egy kisvállalat is képes lehet rá. Módszerünk három alappillére a stratégia, az arculat és a honlap. Hogy ez minden esetben összhangban van egymással, a szakma, az ügyfél és a célcsoport elvárásaival, az kiváló szakembereink munkáját dícséri.

Csapatunk minden embere szívét-lelkét beleteszi egy-egy projektbe – legyen szó grafikusról, marketingesről, programozóról vagy épp projektvezetőről.

A Kreatív Vonalak számokban

  • 15 év működés

  • 10 fős szakembergárda

  • 500+ átadott honlap és arculat

  • 98+ városból megrendelés

Együtt érünk el sikereket

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mi alkottuk meg például a budapesti Katona József Színház, a Nagyerdei Stadion és a Budapest Bár zenekar megújult arculatát.

Az is mindig nagyszerű érzés, amikor a szakma ismeri el munkásságunkat: például a Magyar Marketing Szövetség által évente kiosztott Év Honlapja elismerésekkel, melyekből 2007 és 2017 között összesen huszonkilencet nyertünk el. Nevünkhöz fűződik öt Pakk Csomagolásdizájn Díj is, 2015-ben a Snock prémium sajtos snack csomagolástervével érdemeltük ki az Év Csomagolása Díjat.

Felejthetetlen pillanatok

Mindezek mellett igyekszünk a hétköznapokba is apró kedvességeket csempészni. Az a célunk, hogy kollégáink szeressenek nálunk dolgozni és ne muszájból legyenek itt. Így például minden hónapban sütizünk :) – megünnepeljük az aktuális névnaposokat, szülinaposokat. Saját szakkönyvtárunk van, amit rendszeresen bővítünk izgalmas újdonságokkal – ezeket a könyveket bárki bátran forgathatja. Ezen kívül évente többször szervezünk csapatépítő programokat. Ezek között akad szimpla borozós este és izgalmakban gazdag többnapos kirándulás is.

Betölthető pozícióink

Mit biztosítunk?

Jelentkezés e-mailben

allas@kreativvonalak.hu

Látsz fantáziát területünkben? Érzel megadban elég tudást és motivációt ahhoz, hogy hozzátegyél munkásságunkhoz?
Küldd el fényképes szakmai önéletrajzodat az allas@kreativvonalak.hu e-mail címre! Ne felejtsd el megjelölni fizetési igényed!

Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot: +36 20 560 32 60
allas@kreativvonalak.hu

Dolgozzunk együtt!

Érdekli a közös munka lehetősége? Az induláshoz töltse ki
ajánlatkérő űrlapunkat, vagy tekintse meg árainkat!

Ajánlatkérés
'

Ajánlatkérés

Kezdjük el a közös projektet!

Az ajánlat pontosításához kérjük adja meg az alábbi adatokat.

Kapcsolati adatok
A tervezett projekt feladatai Marketing, stratégiai tervezés Arculattervezés Honlap, vagy webáruház tervezés Egyéb tervezés
A projekt rövid leírása

Ajánlatkérésre 1-3 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre!

Ajánlatkérés