Kreatív Vonalak

Dudits Józanság Programok

www.jozansag.hu

A Józanság Programok vezetője, Dudits Dénes 20 éve foglalkozik szenvedélybetegekkel, a terület jól ismert specialistája. Tevékenysége során több száz gyógyulni vágyónak segített már, mostantól pedig exkluzív ausztriai környezetben várja azokat, akik szintén függőségüktől szeretnének megszabadulni, ám társadalmi rangjuk miatt nem engedhetik meg, hogy kiderüljenek függőségi problémáik. Éppen ezért a kommunikáció központi eleme, hogy biztosítsa a látogatókat a teljes diszkrécióról.

A honlapot úgy alkottuk meg, hogy hitelesen képviselje Dudits Dénes üzenetét. A dizájn és a megnyugtató hangulatvilág a bizalmas légkört közvetíti, a program korábbi résztvevőinek véleményei pedig segítenek a helyes döntés meghozatalában az érintetteknek.

Egy Az Év Honlapja pályázatba és az Egészségügyi kategória nevezői közzé is visszatérő weboldalról van szó, amely tartalmilag erősödött. Az egyedi képek gyönyörűek. Ezt az oldalt Minőségi díjjal jutalmaztuk.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Marketing Diamond Award
Marketing Diamond Award Márkaépítés kategória 2019
Év Honlapja
Év Honlapja Egészségügy kategória 2019

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<