Kreatív Vonalak

Hajnalhozó Pince

A Hercegkúton található Hajnalhozó pincét olyan helynek álmodták meg, ahol végre jut idő a borok mellett egy őszinte beszélgetésre, megismerni mások történeteit.

A Stumpf testvérek pincéjének egy barátságos, mégis előremutató arculatot és csomagolást terveztünk. Első lépésként a pincének adtunk nevet, így született meg a Hajnalhozó Pince. A logóban a Napot formáló embléma sugarai a helyi pincesort idézik, a H betűk pedig a márka kezdőbetűjét és a családi összetartozást jelentik.

A Hajnalhozó Pincészetet a letisztult, egyszerű, őszinte karakter jellemzi, amit igyekeztünk átadni a csomagolással is. Éppen ezért, a logóból eredeztethető stílus nyugalma és a hegyek mögött lebukó Nap stilizált grafikája jelenik meg a címkén – egy napkorong kivágással a címke közepén. Minden bor saját színkódot kapott. Az azonosításra szolgáló színek friss, modern hatásúak, amiket dinamikusan használunk. A címke szerves részét képezi a baráti társaságot, beszélgetést megidéző történet is, amely a márka identitását hivatott közvetíteni.

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<