Kreatív Vonalak

Marketing Talent Award

www.marketingtalent.hu

A Marketing Talent Award több neves nagyvállalat és a Magyar Marketing Szövetség által létrehozott szakmai díj, melynek célja a fiatal marketingesek megszólítása, hogy megtalálja a jövő marketing tehetségeit. Az arculat kialakításakor így két szempontot kellett figyelembe vennünk: olyan designra volt szükség, ami figyelemfelkeltő, újszerű és képes megszólítani a fiatalabb generációt. Így egy szokatlan, vicces, izgalmas arculatot terveztünk. A logó több félkör együttállásából ad ki egy csillagot, ami jelenti egyrészről az összefogást, ami a díj mögött áll, míg a csillag a tehetséget jelképezi.

Kreatív megközelítésének köszönhetően a fiatalos pezsgő arculat remekül illeszkedik a célcsoporthoz. Kiváló kezdeményezésnek tartjuk, hogy a fiatal tehetségeket felkarolja és ez egyúttal a szakma HR kihívásaira is egyedi választ ad, biztosítva az utánpótlást. Cél-célcsoport-tartalom egymást erősíti.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Év honlapja
Év honlapja Non-profit kategória 2021

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<