Kreatív Vonalak

Seachili Bikini

www.seachili.com

Viola Judit, alapító 20 éves szakmai tapasztalatával döntött saját fürdőruhamárkája, a Seachili létrehozása mellett. Célja olyan darabok készítése, amelyeket viselve azok a nők is jól érezhetik magukat, akik nem feltétlenül konfekcióméretet hordanak. A lényeg, hogy aki a Seachilit választja, az magabiztosabbnak érezhesse magát. Kiemelt szívügye a “pink ribbon” névű kollekció, amely darabjait az emlődaganatot leküzdő, mellprotézist használó nők tudnak bátran viselni.

A márka az európai piac meghódítására készül, így egy nemzetközi vizeken is helytálló, trendi arculat és weboldal készült, egyedi, bohém vizuális elemekkel, melynek fókuszában a márka küldetése és a hangulatos termékképek állnak. Az alsók és felsők külön vásárolhatók meg, így a honoldalon helyet kapott egy „termék-mixer”, amely segítségével a vásárló össze tudja párosítani a kollekció alsóit és felsőit, így valóban láthatja, hogyan mutatnak együtt. A hitelesség fokozása érdekében a főoldalon Instagram vélemények is helyet kaptak fotókkal.

A Seachilli több, mint egy átlagos fürdőruha márka, hiszen a hagyományos darabok mellett emlődaganatot leküzdő, mellprotézist használó nők számára fejlesztett egyedi termékek is találhatók a kínálatában. A cég új honlapja segít a fürdőruhavásárlók rendszeres problémáján is, ezért a vásárlók szabadon állíthatják össze a kollekció alsóit és felsőit is.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Év Honlapja
Év Honlapja Kereskedelem kategória 2019

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<