Kreatív Vonalak

Szvariáns Csomagolástechnika

www.szvarians.hu

A Szakál testvérpár mindig is izgalmasnak találta a csomagolásokat, hiszen azok sokkal összetettebbek, mint egy hagyományos nyomdai kivitelezés. Részben ezért is alapították meg 27 évvel ezelőtt az Sz.Variánst. Csomagolásokat kezdtek készíteni, formatervezéstől egészen a kivitelezésig.

A régi holnap idén került megújításra. A tervezés során lényeges szempont volt, hogy portfóliójukat úgy mutassuk meg, hogy az a célcsoport számára igazán vonzó legyen. Fiatalos, lendületes, határozott design-t kapott az oldal. A referenciákat profi imázsfotókkal, saját adatlappal és sztorival mutattuk meg, emellett hitelességet fokozó referenciavélemények is találhatók az oldalon. A rendelés menetéről, a cég történetéről egy céges fejlődési idővonal segítségével informálódhatnak az érdeklődők, és egy tudástár (blog) is helyet kapott az oldalon. A személyességet saját csapatfotókkal és a cégtörténet bemutatásával fokoztuk.

Egyszerű és nagyszerű! Rengeteg szépen fotózott saját termékkel kápráztat el bennünket a weboldal.

Év honlapja Év honlapja
zsűrijének értékelése
Év Honlapja
Év Honlapja B2B weboldalak kategória 2019

dolgozzunk együtt!

Érdekel a közös munka lehetősége? Töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy nézd meg további szolgáltatásainkat, tekintsd meg árainkat.

árajánlatot kérek »
<